Verhoog uw kansen op herkenning met autoreclame

Bij XXLWrapping kan je niet alleen uw auto stylen, maar ook laten wrappen of bestickeren voor reclamedoeleinden. Dit wordt gebruikt voor lange duur of promotionele acties. Natuurlijk kan dit op meerdere materialen zoals ramen of gevels van gebouwen.

Voor informatie en prijzen kan u terecht op onze andere website of contacteer ons.

Autoreclame is slimme reclame

Heel wat bedrijven hebben veel bedrijfsvoertuigen rondrijden. Deze auto’s zijn het beste geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard auto is zeer mooi, maar voor een bedrijf is het zonde om er geen reclame op te plakken. Autoreclame zorgt voor meer naambekendheid en dus ook meer klanten. Dat is een reden om als bedrijf je wagenpark te voorzien van belettering. De reclame kan op allerlei voertuigen geplaatst worden.

Bestickering van gevels: Geef uw bedrijf een goede eerste indruk

Gevelbestickering geeft uw bedrijf een goede eerste indruk voor toekomstige klanten. Een eerste indruk is het belangrijkste! De gevel wordt dan het visitekaartje van het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de gevelreclame of gevelbelettering meteen uit het oog sprint.

Wilt u graag een offerte laten maken of wilt u meer informatie. Contacteer ons.

Shop en hop

Onze productie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Wij zijn ook internationaal, daarom gaan wij ook op verplaatsing en nemen al het nodige materiaal mee. Op voorhand vragen we wel de juiste kleuren en afmetingen door te geven zodat wij goed voorbereid zijn om dit te kunnen plaatsen.

Wrapping is life

We give your car the best wrapping

Over ons

Onze experten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Adres

De Hoeve 1,
2390 Westmalle