Wat is carwrapping?

Een ander woord voor carwrapping is ‘auto inpakken’. Deze techniek wordt veel gebruikt om auto’s een nieuwe look te geven o.a. als reclame- of promotieobjecten bv. ijskasten, meubels etc. 

Het stylen van auto’s heeft zich snel ontwikkeld, waardoor hij volledig naar uw wens kan gewrapped worden. XXLWrapping is al enkel jaren gespecialiseerd in het pimpen van jouw auto. Onze ervaren monteurs garanderen een perfect eindresultaat.

Hoe werkt het?

Wij werken met het hoogwaardige zelfklevende vinyl van topkwaliteit zoals bv. 3M, Avery, …. Uw auto krijgt niet alleen een nieuwe look, maar ook een beschermlaag. XXLWrapping werkt enkel en alleen met topkwaliteit en garandeert een levensduur tot 5 jaar. Als uw prachtige bezit gewrapped is, moet je dit aangeven bij Car-Pass, dit brengen wij voor u in orde.

Momenteel is de matte kleur populair, maar er zijn honderden kleuren verkrijgbaar. Mat, metallic, 3D structuren, satijn, glans en ga zo maar door. Wil je graag iets origineel? Ook dat is geen probleem, een zwart velvetlook dak en de rest in het mat metallic en daarna de chrome in zwarte glans. wij wrappen het!

Kan ik een print toepassen als car wrap?

Wil je graag een volledig gepersonaliseerde wrapping? Geen probleem!

Wij helpen je graag met een aangepast en origineel design. Daarna wordt de stevige vinyl sticker afgedrukt op onze professionele printers. Onze ervaren monteurs gaan zorgvuldig te werk en kleven de carwrap sticker met een speciale techniek op uw kostbaar element. De originele lak wordt beschermd door deze vinyl en als je deze bestickering laat verwijderen, komt de originele auto tevoorschijn.

Promotioneel wrappen

Staat u binnenkort op een evenement of lanceert u een nieuw product. Auto’s kunnen ook gewrapped worden voor promotionele doeleinden. Met deze techniek kan elke auto een promotional car worden. Wij hebben oplossingen voor korte en lange termijn toepassing. Uiteraard kan deze sticker gemakkelijk verwijderen worden. Samen met u zoeken we naar de juiste oplossing.

Geef uw auto een unieke uitstraling!

Wil je een dakwrapping, striping, of een ander onderdeel in een leuke kleur? Kies voor XXLWrapping! Bijna alles is mogelijk.

Wij maken jouw 4-wieler uniek en stijlvol. Natuurlijk zijn er veel verschillende kleuren mogelijk om de spiegelkappen, raamstijlen of de grill te personaliseren. Vind u uw gewenste kleur niet, geen probleem neem uw eigen design mee of onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen het naar uw wens. Een mooi extraatje is het blinderen van uw koplampen of uw ruiten. Dit maakt uw wagen helemaal af!

Niet alleen auto's kunnen gewrapped worden

Wrappen kan op verschillende materialen. Wij krijgen ook regelmatig speciale aanvragen binnen zoals het wrappen van een helikopter, boot, meubelstuk, ijskast.

Ben je opzoek naar een oplossing , stop met zoeken en neem nu nog contact met ons op

Wrapping is life

We give your car the best wrapping

Over ons

Onze experten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Adres

De Hoeve 1,
2390 Westmalle